Maler Hvidovre

Jeg er din lokale maler med fokus på gode kundeoplevelser

Oplev glæden ved professionelt malerarbejde

For nogle er malerarbejde et weekendprojekt. For mig, Malermester Bajlum, er det min passion og hverdag. Som din professionelle maler i Hvidovre er jeg dedikeret til at mestre kunsten ved professionelt malerarbejde. Jeg ved om nogen, hvad det kræver at levere flot malerarbejde i højeste kvalitet. Som faglært maler med mange års erfaring i branchen, har jeg erfaringen og teknikkerne, der skal til for at levere et resultat i højeste kvalitet og ved, hvad, der skal til for at levere æstetisk tiltalende og holdbart malerarbejde.

Som din lokale maler i Hvidovre, har jeg fornøjelsen af at assistere en bred vifte af kunder med deres maleropgaver, lige fra private boligejere, virksomheder og boligforeninger. Jeg hjælper hvert år adskillige kunder med at forny deres lokaler og ejendomme, så de fremstår som nye, friske og indbydende lokaler. Jeg arbejder altid med et urokkeligt fokus på kvalitet og professionalisme, hvilket gør mig til din betroede maler i Hvidovre.

Ønsker du at skabe de bedste forudsætninger for et godt resultat, bør du kontakte mig – din lokale maler i Hvidovre. Jeg er altid klar til at gå i dybden med din opgave og sikre, at dine visioner bliver en realitet.

Følg os på de sociale medier

Vi opdaterer løbende vores sociale-medier med spændende nye billeder fra vores projekter

Jeg har mere end 15 års erfaring

Der er mange facetter til malerfaget, og de kræver alle tid og dedikation at mestre. Med mere end 15 års personlig erfaring som maler i Hvidovre, kan jeg med sikkerhed sige, at jeg har opbygget de kompetencer og det håndværksmæssige kendskab, der skal til for at opfylde dine ønsker. Om du ønsker at friske dine vægge i stuen op, eller har behov for en fuld renovering i dine virksomhedslokaler, er jeg klar til at hjælpe dig i mål. Jeg investerer min tid, mit talent og min passion i både små og store projekter, og jeg sørger altid for, at arbejdet udføres med højeste kvalitet for øje.

Som din lokale maler i Hvidovre servicerer jeg hele Hvidovre og de omkringliggende områder.

Kontakt mig i dag – din lokale maler i Hvidovre

Vil du opleve glæden ved professionelt malerarbejde, hvor du kan se, at der er lagt vægt på de mindste detaljer? Tøv ikke med at kontakte mig – som lokal maler i Hvidovre er jeg klar til at hjælpe dig med din opgave. Du kan kontakte mig ved at ringe på telefon 20 78 35 35 eller ved at sende en e-mail på c_bajlum@hotmail.com. Så udarbejder jeg et uforpligtende tilbud, til en god pris. Jeg arbejder også i Rødovre, Vallensbæk og resten af Storkøbenhavn.

Få et tilbud